Despre noi » Valori

Valori

Valori

Prin toate actiunile pe care le implementeaza asociatia doreste sa promoveze valori specifice care vor facilita accesul egal al persoanelor catre resurse si oportunitati pentru o mai buna dezvoltare atat din punct de vedere profesional cat si personal. De aceea am trasat urmatoarele valori ca fiind linii directoare in toate actiunile pe care le intreprindem:

  •  Solidaritate – Pentru ca intelegem, lucram si dezvoltam proiecte impreuna, pentru ca avem o raspundere comuna, pentru ca numai prin coeziune, unitate si ajutor reciproc putem crea un mediu favorabil persoanelor care apartin grupurilor defavorizate. Munca in echipa si respectul fata de unitate si desavarsire profesionala au prioritate pentru noi.
  • Participare –  Fiind activ implicati in societate, pentru noi este important sa promovam valoarea adaugata prin activitati profesionale interactive: sedinte de consiliere, targuri de job-uri, formare profesionala, cursuri practice, diferite expozitii si evenimente.
  • Toleranta –Pentru ca intelegem si respectam opiniile contrare, pentru ca respectam alte moduri de gandire, stiluri si moduri de viata, pentru ca respectam toate convingerile si practicile, pentru ca respectam si urmarim Declaratia Universala a Drepturilor Omului – „Je ne suis pas d'accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu'au bout pour que vous puissiez le dire”Diversitate –Se refera la angajamentul pe care asociatia si l-a luat de a recunoaste si aprecia varietatea caracteristicilor care pot face o anumita persoana unica. Recunoasterea si aplicarea conceptelor diversitatii a devenit un laitmotiv in luarea tuturor deciziilor.
  • Dezvoltare – Sa cresti nu este intotdeauna usor, dar asta nu inseamna ca nu este frumos. Ne place sa oferim bazele unei bune dezvoltari socio-profesionale astfel incat oamenii formati sa fie stapani pe ei insisi, increzatori si nu in ultimul rand optimisti.

Descopera


Copyright © 2012 NGO. Toate drepturile de autor au fost rezervate.