Despre noi » Echipa

Echipa

Echipa

Echipa Asociatiei Acces pentru Toti este formata din persoane tinere si motivate, care lucreaza in domenii precum: Resurse umane, managementul proiectelor, marketing si comunicare.

Membri fondatori:

Presedintele Asociatiei Acces pentru Toti - Dupa ce a studiat domeniul Managementul Proiectelor la Scoala Centrala din Marseille, a urmat cursurile “Essec Business School” in urma carora a obtinut masteratul in Managementul Resurselor Umane. A lucrat ca HR Manager in Africa si in Sud-Estul Frantei, inainte de a veni in Romania ca HR Director la Bouygues Romania. Este membru fondator al companiei HRS si al asociatiei "Acces pentru toti". Din 2012, este administrator al Camerei Franceze de Comert, Industrie si Agricultura in Romania.

De la crearea HRS în 2007, presedintele Asociatiei Acces pentru Toti a crezut mereu in Economie Sociala. Structura particulara HRS este un exemplu al dedicarii sale, iar proiectele pe care le dezvolta in cadrul Asociatiei Acces pentru Toti pentru persoanele dezavantajate reprezinta rezultatul angajamentului sau. Acesta are cunostinte avansate de engleza, romana si germana.

Anatolia - Anatolia a urmat cursurile Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene, dar si cursurile Facultatii de Psihologie unde s-a specializat pe Psihologia Muncii. Dupa finalizarea studiilor, a obtinut de asemenea masteratul in Management Public si are diverse calificari in managementul si legislatia resurselor umane. Este unul dintre membri fondatori ai asociatiei Acces pentru toti. Vorbeste fluent limba franceza si cunoaste, de asemenea, limba engleza.

Sorina -  Sorina a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, obtinand ulterior masterul in Managementul Resurselor Umane si Managementul Organizational.  Sorina are experienta in recrutare, legislatie administrativa si relatia cu clientii. Este membru fondator al Asociatiei Acces pentru toti. Sorina vorbeste fluent limba franceza. 

Organigrama:

Departamentul Management: 4 membri

Departamentul Administrativ – 1 membru

Departamentul de Proiecte si Programe – 3 consultanti & 1 asistent

Departamentul de Comunicare & Marketing – 1 specialist in comunicare & 1 asistent

Departamentul de Fundraising si Dezvoltare – 1 asistent

Departamentul de Productie – 4 designeri de produse handmade

Descopera


Copyright © 2012 NGO. Toate drepturile de autor au fost rezervate.